137- Fixar-strejk

Vi ger er:

VADDERAT KUVERT FRÅN POLISEN … FÖRÄLDRARTRÖST … KILLAR SOM VILL HA EN MOR … ÄCKLIGA BARN SOM BAKAR … PARADISE-KLBBEN … VASAS FLORA OCH FAUNA !!!

 

 

dsc_0701kopiaaa-1

Kvällsakt: Stängningsdax – Vasas flora och fauna

Annonser

4 reaktioner på ”137- Fixar-strejk

  1. Intressant ämne: ”vill ha en mor”! Lite tandlöst dock eftersom ni inte hade med en killes tankar och att ni bara håller med varandra utan att kritisera objektivt. Eran argumentation är endast från ett perspektiv och är utifrån ett scenario; två hetero, monogama, personer i ett förhållande där båda har växt upp i en ”normal” svensk familj med två friska föräldrar. Förstår att detta inte är objektivt eller vetenskapligt utan snarare en välgrundad observation av det generella samhället men jag ser gärna att diskussionen fortsätter mer nyanserat då jag tycker att ämnet är viktigt och intressant. Detta är inte ett uppdrag för Kvällsklubben förmodar jag men kanske vetenskapsradion kan ta tag i det på riktigt! Ska maila deras redaktion direkt! Tack för bra avsnitt MVH Anonym kille som snart fyller 30.

  2. Hej Anonym kille som snart fyller 30! tack för din input. såklart menar vi inte alla killar/tjejer/förhållanden/familjekonstellationer. som ingrid säger i avsnittet är vi ju ganska långt ute på stereotyp-plankan, men ibland måste man kanske få diskutera utifrån stereotyper för att kunna förinta dem. Håller helt med att vårt case ju baseras väldigt mkt på oss själva och folk i vår närhet, hade varit kul med typ en vetenskaplig undersökning!! men som du också skriver är det inte riktigt kvällsklubbens uppdrag.

    Kan dock inte hålla med om att det blir tandlöst pga att vi inte har med en killes tankar. Känns som att det i så fall blir svårt för två tjejer att ha en podcast, om man alltid måste ha med en killes tankar för att få diskutera sånt här.

    Tack ska du ha och grattis i förskott på din 30-årsdag!

    /astrid och ingrid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s